info@digiveteu.com

info@digiveteu.com

DIGIVET HOME

Povestea din Spatele Proiectului DigiVET

DIGIVET este un proiect Erasmus+ care, pe termen lung, va oferi soluții inovatoare la provocările pe care le întâmpină UE în îmbunătățirea abilităților digitale în rândul formatorilor VET.

Mai întâi vom

Crea un curriculum VET, axat pe dezvoltarea gândirii antreprenoriale (ex. identificarea și implementarea unei oportunități)

Apoi vom promova

Abilitățile și atitudinile: e posibil ca femeile să aibă determinarea și entuziasmul pentru a conduce o afacere, dar acestora să le lipsească totodată abilitățile și calitățile de lider necesare
Meta-calitățile: vor fi dezvoltate în mai multe cicluri de învățare; și identificarea punctelor slabe pentru îmbunătățirea lor

6 Parteneri din Marea Britanie, Germania, Austria, Italia și România

Vom utiliza metode educaționale non-formale pentru a instrui 24 de formatori/educatori VET, din Marea Britanie, Italia, Germania, Austria și România, în cadrul unui eveniment scurt (C1) pe care îl vom organiza în România în luna a 12-a. Vom folosi Metoda Kolb de Învățare Experențială pentru a monitoriza activitatea celor 24 de formatori, odată întorși în țările de origine, acolo unde fiecare trebuie să sprijine mai departe 10 femei beneficiare ale proiectului (240 în total).